Ønsker du valp etter meg?

Mor mener det skal være visse kjøreregler når det gjelder å kjøpe valp etter meg. Og det er sikkert lurt❤ jeg vil jo at de som får valp etter meg vet hva de får og ikke minst hva som er lurt og ett "must"!

Så; Er du interessert, send mail til mor. Fortell hvem du er, din erfaring med hund og ikke minst hvilke planer du har mtp å skaffe en jaktcocker! Ingen blir lovt valper på forhånd. Det er ikke "første mann til mølla" prinsippet som gjelder! Valpekjøper velges ut etter at mor har pratet med deg, både pr tlf og ansikt til ansikt! Kjemi skal stemme og ikke minst en trygghet på at akkurat du vil passe for denne valpen🙂 

Du får ikke velge ut valp selv, men kom gjerne med ønske på om du vil ha tispe eller hannhund. Evt fargevalg. Det eneste mor og jeg kan love deg, når du først har fått lovnad på valp, er at du får en flott fremtidig hund og venn❤ Selv om valpen leveres frisk og sunn, er det aldri noen garantier for resten av dens liv. Men rasen er kjent for å ha lite sykdomsproblemer eller lidelser.

Valpen vil være forsikret frem til du får den, og du må selv sørge for videre forsikring. Den vil også forsikres mtp "skjult feil" i 5 år e fødsel via Agria.

Valpen leveres med stamtavle, helseattest, vaksinert og med teppe etter meg.❤ Den vil vokse opp inne sammen med både katter og annen type hund. Hver valp vil bli sosialisert, tilvennet alle husets lyder og aktiviteter, få kjørt bil og hilst på "utelivet" for å nevne noe🙂

Når du endelig får beskjed om at akkurat du skal få valp etter meg (skjer når vi ser hvor mange valper det blir og at alle ser ut til å være levedyktig), må det betales ett depositum.

Deretter vil du få oppdatering via sms el mail med bilder og tekst om hvordan akkurat din valp har det 🙂

Er det noe du lurer på, ta kontakt😎